marți, 7 iunie 2022

REGULAMENTUL INTERN AL CLUBURILOR


 Înaintea începerii fiecărui an competițional, organele de conducere ale cluburilor (Consiliu Director sau Consiliu de Administrație, după caz) trebuie să elaboreze regulamentul intern (R.I.).

Dispozițiile regulamentului intern al clubului stabilesc normele de conduită și sancțiunile disciplinare care se aplică în cazul nerespectării acestora. Sub sancțiunea nulității, nu pot fi cuprinse în RI sau alte înscrisuri clauze privind acordarea drepturilor contractuale ale jucătorilor (salarii, indemnizații de instalare sau de efort, prime de joc și de obiectiv) sau alte avantaje în natură, acestea trebuind să fie cuprise exclusiv în contractele încheiate cu jucătorii.
RI al clubului se elaborează pe baza regulamentului - cadru aprobat de FRF, orice dispoziții contrare acestui fiind nule de drept.
Conducerea clubului este obligată să înregistreze RI la FRF/AJF/AMFB, după caz, înaintea începerii campionatului și să-l afișeze la sediul clubului pentru luare la cunoștință.
RI intră în vigoare de la data înregistrării sale la forul sportiv organizator. În lipsa acestei înregistrări, nu poate produce efecte juridice.
RI al clubului se elaborează pentru fiecare an competițional și nu poate fi modificat în cursul acestuia.
RI se aplică tuturor jucătorilor profesioniști legitimați la clubul respectiv pe perioada cât aceștia se află în perioada de valabilitate a contractelor încheiate. Jucătorii amatori sunt, de asemenea, obligați să respecte regulile de disciplină stabilite prin RI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne vom întoarce într-o zi

 În această seară ceva din mine a murit din nou, pentru a doua oară! Prima dată a fost când am renunțat benevol în a mai susține A.C.S. Hușa...